ACCELERATORSPILLET

ACCELERATORSPILLET

Lær at gå fra idé til handling med Acceleratorspillet. Cecilia Krill. Spiludvikler, forfatter og facilitator.

ET SPIL FOR ALLE, DER VIL VINDE VED AT TÆNKE NYT!

Acceleratorspillet er en 360 graders proces, der med grundighed og fælles flowtænkning hjælper med at kvalificere idéer, og få øje på de skridt, der skal til for at komme fra idé til handling.


Spillet inviterer til nye tale- og lyttepositioner, nye måder at tænke på, og indeholder forstyrrende elementer, der med humor og klogskab udfordrer vanetænkning, og tvinger hjernen til at gå nye veje.


Spillet kan bruges som udviklingsværktøj til konkrete projekter, til at løse en særlig udfordring eller som et træningsspil i uddannelser og organisationer.


Spillet er udviklet i samarbejde med Henrik Krog.


Læs mere og køb spillet på www.acceleratorspillet.dk


FOLK SIGER:

"Jeg bliver ved med at blive imponeret over hvor potent et værktøj Acceleratorspillet er. Personligt har jeg aldrig mødt noget værktøj, der er så godt til at undersøge, udfordre og konkretisere idéer og udviklingspotentialer som Acceleratorspillet"

Michael Reinholdt Rejmer - Talentmatch 


"Accelarator er et virkelig godt spil at bruge i undervisning i projektledelse, entreprenørskab og innovation. Uanset om deltagerne har kort eller lang erfaring som projektmagere, bliver de spillet igennem stillet værdifulde spørgsmål, der udfordrer og skærper idé og fokus. Og efter spillet er man fuld af motivation for at gå fra ideer til handling!"

Marianne Buus, underviser i entreprenørskab og viceforstander på Brandbjerg Højskole

www.mariannebuus.dk"Der er lige så mange gode grunde til at spille Accelerator-spillet som der er virksomheder, samarbejder, projekter og foreninger, der skal udvikles!"

 Mette Marie Karlberg, Partner i Karlbak


"Jeg kan godt lide enkeltheden i Acceleratorspillet, det er nemt at forstå reglerne – og man kan hurtigt komme i gang med alt det sjove! Jeg er vild med spørgsmålene – man bliver udfordret og må stille skarpt. De sjove spørgsmål gør desuden at man hurtigt får humor med ind i spillet... Det er i hvert fald længe siden, at jeg har grinet så meget, virkeligt skønt."

Noa, iværksætter


”Hvor er det livsbekræftende med 'ja og…'  i stedet for 'Nej men...'. Acceleratorspillet er en både klog og sjov måde at være en del af et læringsmiljø på.”

"Vi er i gang med at undersøge steder, vi ikke vidste fandtes!"

"Vi går herfra med en oplevelse af at vide noget og være noget, hver for sig og sammen"

" En både klog og sjov måde at være en del af et læringsmiljø på"

Deltagerfeedback, proces med Børn og Unge, Aarhus Kommune


"Acceleratorspillet er superfedt at spille med fx sine venner, fordi man sammen får sat nye vinkler på, hvad man kan gøre med sit projekt. Man får også selv sat ord på, hvor projektet er henne - og hvordan man kommer videre."


Thilde Fjord, studerende på Syddansk Musikkonservatorium

Acceleratorspillet. Fra Idé til Handling. Iværksætteri. Cecilia Krill er facilitator, forfatter og spiludvikler. Acceleratorforløb. Talentmatch.

"The game drew from a depth of understanding of art and management and business and PLAYED the worlds together.


Accelerator is a profound game wrapped up into a foldable four-cornered two-dimensional ticket for an idea's well being with the world!"


- Nicola Visser, Dance Artist


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C 

Dette website bruger cookies. Loven siger, at jeg skal spørge, om det er ok med dig?

Læs mere
Ok, tak