CHEFTID

CHEFTID

Er du din egen bedste chef? 


Flere af mine kunder - selvstændige, iværksættere og freelancere - fortæller, at de blandt andet er gået solo, for at få verdens bedste chef - sig selv!


Men det er ikke altid så ligetil, som det lyder.


Ofte glemmer vi cheftiden. 


Cheftid er dér, hvor vi tanker op og søger ny inspiration.Giver os tid til fordybet at undersøge, hvilke opgaver, vi skal vælge til, og hvilke, vi skal vælge fra. Undersøger, om vi (stadig) er på sporet. Cheftid er dér, hvor vi lytter til de nye (eller gamle) idéer, der kalder på opmærksomhed og handling.


Cheftid handler om at tage sig selv og sin drøm om at skabe og leve et bæredygtigt arbejdsliv, alvorligt.


På Chefkontoret laver jeg workshops og andre aktiviteter for selvstændige, freelancere og iværksættere, der ønsker at vedligeholde og nære flowet i et godt arbejdsliv som soloarbejder.


Det kan være en enkelt times tænkeskrivning, hvor du fordyber dig i dine idéer, og mødes med andre chefer. 1:1 rådgivning, der holder dig på sporet og folder idéer og potentiale ud, eller workshops over én eller flere dage, der booster idéer, personlig motivation og handlekraft.


Kontakt mig for at høre, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med at skabe rum til den fordybelse og udvikling, du har brug for.


Send mig en mail, så  ringer jeg dig op.  


Cecilia Krill, konsulent, rådgiver, spiludvikler, Entreprenørskab, Acceleratorspillet Portfolio i Praksis

Cheftid er dér, hvor vi tanker op, giver gode idéer opmærksomhed, og undersøger om vi stadig er på sporet.


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C 

Dette website bruger cookies. Loven siger, at jeg skal spørge, om det er ok med dig?

Læs mere
Ok, tak