CHEFTID

CHEFTID

Essensskrivning ved Cecilia Krill. Lær at skrive fra din essens - og find ind til det væsentlige i din tekst, din idé eller din udfordring.

Er du din egen bedste chef? 


Flere af mine kunder - selvstændige, iværksættere og freelancere - fortæller, at de blandt andet er gået solo, for at få verdens bedste chef - sig selv.


Men det er ikke altid så ligetil, som det lyder.


Hvornår har du sidst givet dig tid til at undersøge, om du (stadig) er på sporet?


Cheftid er dér, hvor vi tanker op og søger ny inspiration, og giver os tid til fordybet at undersøge, hvilke opgaver, vi skal vælge til - og hvilke, vi skal vælge fra!


Cheftid er dér, hvor vi lytter til de nye (eller gamle) idéer, der kalder på opmærksomhed og handling. Og beslutter os for, hvad vi skal fokusere på - og hvorfor.


Cheftid handler om at tage sig selv og sin drøm om at skabe og leve et bæredygtigt arbejdsliv, alvorligt.


På Chefkontoret kan du deltage i workshops og andre aktiviteter for selvstændige, freelancere og iværksættere, der ønsker at vedligeholde og nære flowet i et godt arbejdsliv som soloarbejder.


Det kan være et følgeskab i essensskrivning, hvor du fordyber dig i dine idéer og din retning. Eller en times personlig rådgivning, der holder dig på sporet og folder idéer og potentiale ud. Eller måske et kursus i personligt lederskab?


Kontakt mig for at høre, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med at skabe rum til den fordybelse og udvikling, du har brug for.


Send mig en mail, så  ringer jeg dig op.  


Cecilia Krill. Bliv din egen bedste chef. Personlig rådgivning. Forfatter, skrivenørd og underviser i essensskrivning.

Cheftid er dér, hvor du tanker op, giver gode idéer opmærksomhed, og undersøger om du stadig er på sporet.