DRIVKRAFT

DRIVKRAFT 

Lær at gå fra idé til handling med Acceleratorspillet. Cecilia Krill. Spiludvikler, forfatter og facilitator.

DRIVKRAFT - Personligt lederskab for kvinder i musikbranchen 


Dette kursus er målrettet kvinder i musikbranchen med fokus på at skabe sunde, langsigtede og bæredygtige karrierer. 


Missionen er at klæde i alt 24 unge kvinder på til at tage ansvar, ejerskab og lederskab i deres egen karriere. Falder du uden for målgruppen er du velkommen til at kontakte mig her for at høre om andre muligheder for at få hjælp til personligt lederskab og drivkraft.


Er du kvindelig musiker under 30 år, så læs med.


DRIVKRAFT strækker sig over 12 uger fra januar 2021 og vil bestå af ugentlige online undervisningssessions à 3 timer (formiddage 9.00 - 12.00), individuel rådgivning og fysiske møder, hvor deltagerne får mulighed for at lære hinanden at kende.


Undervisningen vil primært foregå online via Zoom, men der vil også være indlagt to fysiske møder i forløbet. Der bliver to parallelle spor med 12 deltagere på hver, der tager udgangspunkt dér, hvor den enkelte person befinder sig:


  • Ét forløb for nye talenter i branchen, der kan bruge hjælp både til basalt branchekendskab, projektudvikling og personligt lederskab


  • Ét forløb for kvinder i musikbranchen, der har været i gang et stykke tid, men som har brug for et skræddersyet forløb til at se nye handlemuligheder og skabe mere fokus, fordybelse og målretning i deres arbejdsliv


Oven i de praktiske erfaringer får du også mulighed for at sparre med ligesindede og dele bekymringer, erfaringer og idéer i et professionelt fagfølgeskab, der også vil fortsætte efter projektets afslutning.


Det er mig, der er underviser og rådgiver på forløbene, men vi får også besøg af eksterne oplægsholdere som en del af de brancherelaterede workshops.


Da vi er sponsoreret af Tuborgfondet er egenbetalingen på kun 500 kroner, som dækker transport til de to gange vi skal mødes i levende live i København.


Ansøgningsfristen er mandag 16. november kl. 12:00.


Se alle undervisningsdatoer og send en motiveret ansøgning her.

Cecilia Krill. Drivkraft - personligt lederskab for kvinder i musikbranchen.

DRIVKRAFT - personligt lederskab for kvinder er blevet til i samarbejde med DJBFA og støttet af Tuborgfondets Drømmepulje.


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C 

Dette website bruger cookies. Loven siger, at jeg skal spørge, om det er ok med dig?

Læs mere
Ok, tak