ESSENSSKRIVNING
Essensskrivning ved Cecilia Krill. Lær at skrive fra din essens - og find ind til det væsentlige i din tekst, din idé eller din udfordring.

ESSENSSKRIVNING

SKRIV DIG KLAR

I mit arbejde med studerende, kunstnere, soloselvstændige og iværksættere har jeg i årevis brugt essensskrivning som en vej til at skabe klarhed over idéer, drømme og mål.


Er der noget jeg har erfaret, så er det, at afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen!


Essensskrivning handler ikke om at formidle et budskab til en læser. Det er en proces, som er en forlængelse af tænkning. Ja, måske ligefrem en drivkraft for tænkning. Det er et værktøj til at tydeliggøre det utydelige, skabe klarhed og nå ind til det væsentlige i en tekst, en idé eller måske en udfordring. Derfra kan du få øje på dit næste skridt.


Kort og godt: Skriv for at blive bedre til at tænke og forstå, og i sidste ende at blive klar til at gøre idéer, projekter og drømme til virkelighed.


ÅBEN MORGENSKRIVNING

Åben Morgenskrivning er essensskrivning på små hold. Jeg starter løbende online skrivefølgeskaber, hvor vi mødes, skriver sammen hver for sig og deler med hinanden.


Send mig en mail, hvis du vil høre mere eller skrives op til ét af mine skrivefølgeskaber.

Du kan også få besked HER, når jeg starter nye hold eller kurser op.

Essensskrivning. Afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen. Lær at undersøge og skrive det væsentlige i en idé, en tekst eller et nyt produkt.

Workshop i essensskrivning: afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen.


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C 

Dette website bruger cookies. Loven siger, at jeg skal spørge, om det er ok med dig?

Læs mere
Ok, tak