ESSENSSKRIVNING
Essensskrivning ved Cecilia Krill. Lær at skrive fra din essens - og find ind til det væsentlige i din tekst, din idé eller din udfordring.

ESSENSSKRIVNING

SKRIV DIG KLAR

I mit arbejde med kunstnere, soloselvstændige og freelancere er essensskrivning en dirkete vej til at skabe klarhed over idéer, drømme og mål.


Er der noget jeg har erfaret, så er det, at afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen!


Essensskrivning handler ikke om at formidle et budskab til en læser. Det er en proces, som er en forlængelse af tænkning. Ja, måske ligefrem en drivkraft for tænkning. Det er et værktøj til at tydeliggøre det utydelige, skabe klarhed og nå ind til det væsentlige i en tekst, en idé eller måske en udfordring. Derfra kan du få øje på dit næste skridt.


ÅBEN MORGENSKRIVNING

Åben Morgenskrivning er essensskrivning på små hold. Jeg starter løbende online skrivefølgeskaber, hvor vi mødes, skriver sammen hver for sig og deler med hinanden.


Send mig en mail, hvis du vil høre mere eller skrives op til ét af mine skrivefølgeskaber.

Du kan også få besked HER, når jeg starter nye hold eller kurser op.

Essensskrivning. Afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen. Lær at undersøge og skrive det væsentlige i en idé, en tekst eller et nyt produkt.

Workshop i essensskrivning: afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen.

DET SIGER FOLK 


Cecilia har lært mig en simpel, men kraftfuld metode ...

 " ...der fik sat skred i skriveprocessen og skabt overblik, så vinklerne, målgruppen og de store linjer trådte tydeligt frem i mit bogprojekt.


Som tidligere kommunikationsmedarbejder og fagjournalist, har jeg lært at skrive kort og kontant, så det var noget af en aha-oplevelse at begynde at arbejde med essensskrivning som metode, og slippe den stringente og målrettede skrivestil."


Hanne Fuglsang Nielsen,,

Kommunikationskoordinator, fagjournalist og altmuligkvinde

 

Jeg kom med tusind uhåndgribelige idéer ...

 

"…nu har jeg mit første bedste move på hånden og en plan som jeg er sikker på vil åbne de rigtige døre for mig - dette på trods af at jeg ikke troede jeg kunne skrive!"

Ziggy Bonde,

Tankefeltsterapeut og iværksætter 

Ziggyterapi.dk

Skriv fra hjertet

"Essensskrivning har fået mig på sporet af at skrive mere ærlige sange, der kan mærkes.

Jeg har lært at skrive det, jeg egentlig gerne vil skrive - mere kreativt, i flow og direkte fra hjertet."

 

Clara Birch,

Sanger, underviser og sangskriver

www.cbsangundervisning.dk

Fang den næste bølge og kom videre i teksten

"Essensskrivning er, for mig, en ‘kognitiv metode’ til at strukturere og lagre informationer og sanseindtryk, for på den måde at konkretisere, hvem jeg er og hvad jeg vil. 


Når jeg bliver jeg overvældet af det famøse ‘hav af muligheder’, er Essensskrivning et konkret værktøj til at fange den næste bølge og komme videre i teksten."

Morten Nygaard,

Songwriter @ TG Publishing. Earth & Space Physics and Engineering @ DTU Space 

Jeg fik øje på kernen af mine egne værdier

 På den måde gav essensskrivning mig adgang til at undersøge lederskab og kommunikation fra nye veje, og det har igangsat en dybere bevidsthed om, hvad der skal til, for at begynde at handle.

 

Det er blevet klart, hvad der er væsentligt og hvad vi skal i gang med!"

Sofie Christiansen,

Sanger & sangskriver 

 

Essensskrivning har været en øjenåbner

"Selvom jeg har mere end 30 års professionel erfaring med at skrive, har Cecilias skriveforløb givet mig nye og særdeles kreative penne i min værktøjskasse. Både til personligt og professionelt brug.

Med Cecilias metode og inspirerende hjælp har jeg igen fordybet mig i den analoge vane. Og anbefaler nu mine kunder at gøre det samme: eksempelvis for at udvikle ideer og planlægge bedre indhold til deres website".

Lisbeth Scharling,

Content designer, journalist og webdesigner

Webwoman