FRA IDÉ TIL HANDLING!

FRA IDÉ TIL HANDLING!

Trænger jeres studerende til et skud initiativ, handlekraft og gåpåmod? 


Så er den her workshop helt sikkert noget for jer:


Fra Idé til Handling! er en vitaminindsprøjtning af en workshop, der styrker evnen til at gøre musikalske drømme (og andre idéer) til virkelighed.

 

Det er dejligt, meningsfuldt og sjovt at spille musik, men kan man også leve af det? Svaret er ja! Hvis man vel at mærke forstår at gøre sine idéer til virkelighed. Og det er noget, der kan læres!

 

Som underviser i entreprenørskab og projektledelse på landets musikkonservatorier ved jeg, at talent alene ikke er nok, hvis man drømmer om at skabe en karriere som musiker. Man må lære at se de små skridt, der fører mod målet, fatte mod - og begynde at gå!

 

På workshoppen Fra idé til Handling lærer I, hvad det vil sige at arbejde kreativt, målrettet og entreprenant med sine idéer. Vi undersøger do’s and don’ts i kunstnerisk projektledelse, du får fyldt værktøjskassen op med konkrete redskaber, og bliver på en legende og sjov måde trænet i at se, de små skridt, der fører fra idé til færdigt projekt.

 

Med Acceleratorspillet® som ramme faciliterer jeg processer med op til 150 elever. Jeg garanterer for at alle kommer til at sætte sig selv i spil - og alle vinder!


Workshoppen kan tilrettelægges som et fællesarrangement for alle jeres elever med en varighed på 1,5 - 2 timer, eller som en mere fordybet temadag for enkelte klasser, projektgrupper eller linjer over fx en halv eller en hel dag. 


Hvis I også kan bruge et skud gåpåmod og initiativ i det nye år - eller bare er nysgerrige på kunstnerisk entreprenørskab for musikere - så kontakt mig for at høre om ledige datoer, og få en snak om, hvordan en workshop kan skæres til lige præcis efter jeres behov.Ring på 30207502 eller send mig en mail, så ringer jeg jer op.


Acceleratorspillet, fra idé til handling, Cecilia Krill

Flere hundrede talentskoleelever, MGK'er, iværksættere og konservatoriestuderende har deltaget på workshoppen med kæmpestort udbytte! 


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C 

Dette website bruger cookies. Loven siger, at jeg skal spørge, om det er ok med dig?

Læs mere
Ok, tak