PERSONLIG RÅDGIVNING

PERSONLIG RÅDGIVNING

Styrker, drivkraft og personligt lederskab

En rådgivningssamtale eller et sparringsforløb hos mig tager hjertevarmt afsæt i den du er, din aktuelle livssituation, og det, du ønsker at forandre eller sætte i gang.

 

Vi arbejder ikke på at ’fixe’ noget, men derimod på at få fat i din egen indre drivkraft og motivation, og de iboende styrker og kvaliteter, som giver dig energi og mod på at gøre det, du dybest set drømmer om.

 

I et sparringsforløb kan jeg for eksempel hjælpe dig med at:


  • genbesøge din drivkraft og motivation
  • træffe beslutninger og sætte kloge mål, som du rent faktisk kan nå
  • undersøge, hvordan frygt, mod og handlekraft hænger sammen
  • lære konkrete metoder til at skabe struktur, fokus og fordybelse
  • planlægge dine næste bedste skridt – og dine mere langsigtede visioner

 

Hovedsagen er, at vi har fokus på at styrke dit mod, din drivkraft og dit personligt lederskab, så du bliver godt rustet til at gå fra tanke til handling, og gøre dine idéer til virkelighed – og måske endda skabe dig et bæredygtigt arbejdsliv, som du elsker.

 

Som rådgiver trækker jeg på mange års erfaring som udøvende musiker, skrivenørd, underviser i kunstnerisk entreprenørskab, og soloselvstændig sparringspartner for musikere, iværksættere og freelancere.

 

På papiret er jeg uddannet rytmisk sanger fra DJM, diplomuddannet i ledelse & coaching, samt cand. mag i læring og forandringsprocesser.

 

Send mig en mail med dit telefonnummer, for en uforpligtende ’match’ samtale.


Priser og særlige tilbud


Enkelt rådgivningssamtale

Har du kun brug for et lille puf, for at komme i gang med det, du drømmer om, kan du booke en times personlig rådgivning for 950,- inkl. moms. 


Klippekort til tre rådgivninger

Til dig, der har brug for sparring over en periode, tilbyder jeg et klippekort på tre sessions til  2.400,- (du sparer 450,-).


DJBFA 

Er du medlem af DJBFA eller KODA kan du ansøge om et gratis coachingforløb over tre gange. Alle øvrige medlemmer af Koda kan ansøge mod en mindre egenbetaling. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles først ved havelågen. Læs mere og ansøg her.


Sparring for DMF medlemmer

Hvis du er musiker og medlem af Dansk MusikerForbund kan du ansøge om et sparrings- forløb hos mig til stærkt reduceret pris via Karrierekontoret. Læs mere og søg her.


Acceleratorforløb

Drømmer du om at starte din egen virksomhed kan et seks ugers iværksætterforløb være lige det, der skal til. På Acceleratorforløbet bliver du klædt på til livet som iværksætter. Jeg kan ikke garantere, at jeg bliver din personlige rådgiver, men du kan være sikker på at få tildelt en erfaren specialist, som matcher netop din profil. Se, hvornår vi starter næste Acceleratorforløb op, og undersøg dine muligheder for at være med her.


Cecilia Krill, personlig rådgiver med fokus på styrker, drivkraft og personligt lederskab.

Cecilia knows how to help artists find their direction AND take steps in that direction. Many of us have the dream but can't (or don't or won't) act on it (yet...), and that's why we need people like Cecilia to guide us along our way NOW. Thank you! “


Christine Clansy – Malmö SymfoniOrkester