TÆNKESKRIVNING

TÆNKESKRIVNING

SKRIV DIG KLAR

Er der noget jeg har erfaret, så er det, at afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen.


I mit arbejde med studerende, kunstnere, selvstændige iværksættere og karriereskiftere har jeg i årevis brugt tænkeskrivning - en form for processkrivning, som en vej til at skabe klarhed over idéer, drømme og mål.

Det er de færreste, der møder op den første dag på iværksætterforløbet med en idé, der er så skarp, at det næste skridt er, at skrive en salgsmail. Sagen er, at de fleste af os har brug for tid, fordybelse og redskaber til selv at forstå, hvad det er vi har gang i, før vi kan formulere det præcist og klart til andre.


Tænkekrivning handler ikke om at formidle et budskab til en læser. Det er en proces, som er en forlængelse af tænkning. Ja, måske ligefrem en drivkraft for tænkning. Det er et værktøj til at tydeliggøre det utydelige, skabe klarhed og kortlægge de næste skridt mod realisering af projekter og mål.


Kort og godt: Skriv for at blive bedre til at tænke og forstå, og i sidste ende at blive klar til at gøre idéer, projekter og drømme til virkelighed.


Åben Morgenskrivning foregår på små hold, og jeg starter løbende 'skrivefølgeskaber', hvor vi mødes (for tiden online) og deler med hinanden.

Send mig en mail, hvis du vil høre mere eller skrives op til ét af mine skrivefølgeskaber.

Du kan også få besked HER, når vi igen kan mødes live.

Tænkeskrivning. Flowskrivning. Processkrivning. Afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen.

Workshop i tænkeskrivning: afklarethed indadtil og tydelighed udadtil hænger uløseligt sammen.


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C 

Dette website bruger cookies. Loven siger, at jeg skal spørge, om det er ok med dig?

Læs mere
Ok, tak