WORKSHOPS

Workshops


Som erfaren workshopholder leverer jeg det faglige indhold, når I skal have sat fokus på temaer som motivation, personligt lederskab og idéudvikling.


Med kreative redskaber, spil og håndtegnede illustrationer får I en inspirerende workshop spækket med energi, nærvær og læring.


Jeg skræddersyer jeres workshop, så den passer til jeres behov og tidsramme, og jeg er leveringsdygtig i alt fra 1 times online- til heldags live workshops for både små og store grupper.


Vær forberedt på, at jeg laver workshops i ordets betydning: Der skal arbejdes!

workshop - acceleratorspillet - Facilitering - Facilitator - Cecilia Krill - Sille - Cille


Send mig en mail med hvad I drømmer om, så tager vi en uforpligtende snak!

Lad os skræddersy en workshop i fællesskab!
Find inspiration nedenfor:

LANGT LYS PÅ FREMTIDEN!


Lær at spotte trends og tage fremtiden med på råd, når I skal udvikle projekter og idéer. Vi sætter langt lys på fremtiden og ser på, hvilke muligheder, tendenser og bevægelser i tiden, der vækker motivation, og hvilke, der - helt ærligt - er en død sild.


Trends | Motivation | Retning | Drivkraft


FRA IDE TIL SUCCES


Spil jer fra idé til handling, lær at udvikle idéer med grundighed og humor, og tving hjernen til at gå nye veje. I samarbejder om at tænke hele vejen rundt om jeres idé. I bliver udfordret af overraskende spørgsmål og nye vinkler på fremtiden - og I kan kun vinde!


Kreativitet | Idéudvikling | Samarbejde  Skaberkraft | Acceleratorspil

VÆK DIN SKRIVESANS!


Essensskrivning handler ikke om at blive bedre til at skrive. For én gangs skyld handler det om at være mere lyttende end talende, mere interesseret end interessant, og mere sig selv, end nogen som helst anden. Væk din skrivesans, og se nye perspektiver og handlemuligheder.


Essensskrivning | Fordybelse  Refleksion | Afklaring


TAG LEDERSKAB OG STYRK HANDLEKRAFTEN!


Der er ingen, der nogensinde har håbet sig i mål. Forstå, hvordan en klog beslutning kan være gnisten, der antænder din handlekraft - og lær at strukturere dine to do-lister og din tid, så du kan skifte gear, og bevæge dig fra håb til handling!Beslutninger | Struktur | Handlekraft


MOTIVATION OG

PERSONLIGE STYRKER


Motivation er drivkraften, der tænder handlekraften. Men hvorfor er det så svært, at holde motivationen oppe? Forstå, hvordan frygt spiller ind på handlekraft, og lær, at træne dit mod, og spotte personlige styrker hos dig selv og andre.Mental sundhed | Mod | Livskraft


KUNSTERISK ENTREPRENØRSKAB


Som underviser i entreprenørskab på landets konservatorier og kulturuddannelser i hele Norden, tilbyder jeg workshops, faglige oplæg og keynotes omkring Kunstnerisk entreprenørskab, personligt lederskab og projektudvikling.Personligt lederskab | Empowerment  Projektforståelse

HVAD SIGER FOLK?

“Cecilia er særdeles vidende inden for læringsportfolier"

"... og hvordan man kan integrere disse i undervisningssammenhæng. Hun formåede med sin store indsigt at vejlede og inspirere en række aktører fra Designskolen til, hvordan vi bedst kunne gribe processen an. Vi fik på den baggrund et godt overblik og kom klogt i gang! Cecilias indspark var særdeles værdifulde og vi er glade for at vi involverede hende fra starten."

Merethe Kruse 

Leder af Designskolen Koldings Karriereværksted

“Essensskrivning har været en øjenåbner"

"Selvom jeg har mere end 30 års professionel erfaring med at skrive, har Cecilias skriveforløb givet mig nye og særdeles kreative penne i min værktøjskasse. Både til personligt og professionelt brug.

Med Cecilias metode og inspirerende hjælp har jeg igen fordybet mig i den analoge vane. Og anbefaler nu mine kunder at gøre det samme: eksempelvis for at udvikle ideer og planlægge bedre indhold til deres website".

Lisbeth Scharling,

Content designer, journalist og webdesigner

“Vi fik vendt ideerne og positionerne på hovedet"

"Gennem Acceleratorspillet fik vi åbnet for nye ideer, for straks at bryde vanetænkningen. Der er lige så mange gode grunde til at spille Acceleratorspillet sammen med Cecilia, som der er virksomheder, idéer, samarbejder, projekter og foreninger, der skal udvikles!"Mette Marie Karlberg

Partner, Karlbak